Лежанка пейка с променящ се наклон

Нашата лежанка – пейка с променящ се наклон, е мултифункционален фитнес уред, който Ви дава възможност, за пълноценна тренировка. Тя е идеалното допълнение към оборудването във Вашата фитнес зала или домашен фитнес. Със своята облегалка с променящ се наклон от 0 до 85 градуса, лежанката предоставя максимално удобство за трениращия. Същевременно при промяна на позициите може да изпълнявате упражнения за различни мускулни групи.

Регулируемата лежанка е изключително удобна за употреба, тъй като в задния й край са монтирани колелца, с които лесно може да я придвижите до всяка станция във вашата спортна зала. Тази фитнес лежанката може да се комбинира с различни уреди, като стойки за клек или силови клетки.

Изработена е от стоманен профил – 80/40/2 мм. Прахово боядисана метална конструкция. Облегалката, тапицирана с изкуствена кожа и подложка от високо качествен, плътен репрен, се характеризира с висока степен на устойчивост. Широчина на облегалката 25 см.

Габаритни размери:

Дължина: 120 см

Ширина: 70 см

Височина: от 45 см (при 0 градуса) до 130 см (при 85 градуса)

Тегло на уреда: 29 кг.

Уредът се предлага в черен цвят на металната конструкция и тапицерията. При желание от страна на клиента, металната конструкция може да бъде боядисана в различен цвят.

Срок за изработка: максимум 10 работни дни

Приемаме поръчки по телефона, по електронната поща.

За повече информация:

КОНТАКТИ