Сиси клек Pro

Нашият Сиси Клек Pro (Sissy Squat Pro) е фитнес уред, който Ви дава възможност за пълноценна тренировка. Той е неизменна част от оборудването във всяка фитнес зала. Също така е добро допълнение за Вашия домашен фитнес. Уредът е подходящ за упражнения, с които се натоварват предните бедрени мускули, както и глутеусите. Задната опора за краката се регулира по височина спрямо ръста на трениращия. В сравнение с класическия Сиси Клек, този модел се отличава с едно съществено подобрение, а именно регулируема облегалка за максимален комфорт на трениращия. Също така наличието на облегалка Ви дава възможност да изпълнявате и друг тип упражнения.

Изработен е от основен стоманен профил – 80/40/2 мм. Прахово боядисана метална конструкция. Опорите и облегалката, тапицирани с изкуствена кожа и подложка от високо качествен, плътен репрен, се характеризират с висока степен на устойчивост и предоставят максимално удобство за трениращия.

Габаритни размери:

Дължина: 120см

Ширина: 63см

Височина: от 40см до 50см

Уредът се предлага в черен цвят на металната конструкция и тапицерията. При желание от страна на клиента, металната конструкция може да бъде боядисана в различен цвят.

Срок за изработка: максимум 10 работни дни

Изпратете Вашето запитване на посочените контакти, ще получите отговор в рамките на 24ч.

КОНТАКТИ