Смит машина

Нашата Смит машина (Smith machine) е класически фитнес уред, който Ви дава възможност за най-разнообразни упражнения, както за горна, така и за долна част на тялото. Тя е неизменна част от оборудването във всяка фитнес зала. Също така е подходящо допълнение за Вашия домашен фитнес. Уредът е пригоден за тренировки със свободни тежести с диаметър – ф 50 мм., но може да бъде изработен и за тежести с диаметър – Ф30мм при желание на клиента. За максимално удобство уредът разполага със стойки за свободни дискове. При самостоятелното ползване на уреда, могат да се изпълняват всякакъв вид упражнения като клекове, мъртва тяга и други, а в комбинация с права пейка, или пейка с променящ се наклон уреда се превръща в мултифункционална лежанка за гърди и рамо.

Изработена е от стоманен профил – 60/60/2 мм. Прахово боядисана метална конструкция. С помощта на четири лагера за праволинейно движение, лостът се движи по специални закалени, хромирани направляващи с диаметър ф30мм. По този начин се постига максимална плавност на движението на лоста. Има общо десет позиции на щангата, както и включени регулируеми предпазители.

Габаритни размери:

Дължина: 220 см

Ширина: 110 см

Височина: 210 см

Уредът се предлага в черен цвят на металната конструкция. При желание от страна на клиента, металната конструкция може да бъде боядисана в различен цвят.

Срок за изработка: максимум 10 работни дни

Изпратете Вашето запитване на посочените контакти, ще получите отговор в рамките на 24ч.

КОНТАКТИ