Комбиниран скрипец със седалка

Нашият комбиниран скрипец със седалка (Lat Pulldown/ Low Row Seated Machine) е мултифункционален фитнес уред, който Ви дава възможност за пълноценна тренировка на различни мускулни групи. Той е идеалното допълнение към оборудването във Вашата фитнес зала или домашен фитнес. С комбинирания скрипец може да правите някои от любимите си упражнения със свободни тежести.

Комбинираният скрипец съчетава в себе си функционалността на двата класически фитнес уреда – горен скрипец и долен скрипец. Предназначен е за упражнения със свободни тежести с диаметър на отвора ф 30 мм. При желание от страна на клиента, може да бъде изработен за тежести с диаметър на отвора ф 50 мм. Уредът е свободно стоящ. Снабден е с регулируеми крачета. Изработен е от стоманен профил – 40/40/2 мм. Прахово боядисана метална конструкция. Седалката, тапицирана с изкуствена кожа и подложка от високо качествен, плътен репрен, се характеризира с висока степен на устойчивост.

Габаритни размери:

Дължина – 136 см

Ширина – 80 см

Височина – 200 см

Уредът се предлага в черен цвят на металната конструкция и тапицерията. При желание от страна на клиента, металната конструкция може да бъде боядисана в различен цвят.

Срок за изработка: максимум 10 работни дни

Изпратете Вашето запитване на посочените контакти, ще получите отговор в рамките на 24ч.

КОНТАКТИ