Регулируема лежанка

Нашата регулируема лежанка – пейка с променящ се наклон е мултифункционален фитнес уред, който Ви дава възможност за пълноценна тренировка. Тя е идеалното допълнение към оборудването във Вашата фитнес зала или домашен фитнес. Със своята облегалка с променящ се наклон от 0 до 85 градуса, лежанката предоставя максимално удобство за трениращия. Същевременно при промяна на позициите може да изпълнявате упражнения за различни мускулни групи.

Пейката е изключително удобна за употреба, тъй като в задния й край са монтирани колелца, с които лесно може да я придвижите до всяка станция във вашата спортна зала. Лежанката може да се комбинира с различни фитнес уреди, като стойки за клек или силови клетки.

Изработена е от стоманен профил – 80/40/2 мм. Прахово боядисана метална конструкция. Облегалката, тапицирана с изкуствена кожа и подложка от високо качествен, плътен репрен, се характеризира с висока степен на устойчивост. Широчината на облегалката е 25 см.

Габаритни размери:

Дължина: 145 см

Ширина: 70 см

Височина: от 52 см (при 0 градуса) до 127 см (при 85 градуса)

Уредът се предлага в черен цвят на металната конструкция и тапицерията. При желание от страна на клиента, металната конструкция може да бъде боядисана в различен цвят.

Срок за изработка: максимум 10 работни дни

Изпратете Вашето запитване на посочените контакти, ще получите отговор в рамките на 24ч.

КОНТАКТИ