fitnes-oborudvane

„МЕТАЛ АРТ – инж. Добрев“ е екип от млади, амбициозни специалисти в областта на металообработването. Предлагаме, на Вашето внимание широк спектър от стоки и услуги, съобразени с Вашия вкус и последните тенденции в областта на интериорния дизайн.

Ние развиваме дейността си в три направления:

  1. Фитнес оборудване.
  2. Индустриален стил обзавеждане за дома и офиса;
  3. Оборудване за хранително-вкусовата промишленост;

Разполагаме с богат каталог от различни модели. За нас е изключително важно да предоставим на клиента продукти, които да удовлетворяват изискванията му за външен вид, качество и цена. Залагаме на директна комуникация с клиента, като предлагаме промени в продуктите, съобразно с неговите потребности. В случай че имате различни от нашите идеи, сме готови да ги осъществим.

ПРОДУКТИ:

ФИТНЕС ОБОРУДВАНЕ

Предлагаме широка гама от фитнес оборудване: лежанки, силови уреди, уреди за CrossFit и Street Fitness – силови клетки, модули за клетки и елементи, както и стойки за дъмбели, стойки за лостове, стойки за тежести и топки, лостове, аксесоари и консумативи, пейки за съблекални и настилки. Изработваме, по поръчка фитнес уреди за всички мускулни групи, подходящи, както за фитнес зали, така и за тренировка в домашни условия.

ЗА ДОМА, ОФИСА И ГРАДИНАТА

Още от древността обработването на метал съпътства ежедневието на човека и претърпява развитие с напредването на технологиите. Индустриалният стил присъства в актуалните модни тенденции в обзавеждането. Ние предлагаме класически, иновативни интериорни и екстериорни решения за обзавеждане в дома и офиса от метал, включително в комбинация с дърво и стъкло. Изработваме по поръчка на клиента следните продукти: трапезни маси, холни маси, бюра, крака за маси/ бюра, бар маси, бар столове, легла и спални, етажерки, шкафове и стелажи, секции, TV-модули, градински мебели, баварски комплекти и други атрактивни детайли и аксесоари.

ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ

Изработваме по поръчка широк спектър от съоръжения за хранително-вкусовата промишленост – работни маси, мивки, стелажи, колички за тави, тави, форми за погачи, форми за козунаци, плотове и всякакви други леки конструкции. Продуктите се предлагат изпълнени от прахово боядисани метални профили или от неръждаема стомана (INOX).

УСЛУГИ:

МЕТАЛООБРАБОТВАНЕ – МИГ/МАГ заваряване; рязане и огъване на листов материал (ламарина), профили и шини; пробиване; прахово боядисване.